SKRIVET: 2011-04-15, kl 10:26:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det slår aldrig fel!

Fredags humört har infunnit sig..Varför?
Jag har flera har ju minst en arbetsdag kvar på jobbet?

Varför kan inte fredaghumört infinna sig säg 20:00 ikväll! Varför slösa upp det nu, det kan ändå inte resultera i något roligt! Jag läste en stört skön blogg nyss ( http://tetrisism.blogspot.com/ )som jag hittade hos Heffler, http://www.heffler.se/ och då vakande allt till liv inom mig. Att jag inte lär mig, varje fredag skall datorn vara avstängd tills jag slutar jobbet. Men nu är de för sent, nu sitter jag har och ler för mig själv, spelar partymusik och drömmer mig bort.

Jag kan inte låta bli att le åt helt patetiska saker som gubbhumorn på jobbet (jobbar med en massa lastbilschaufförer), jag kan inte låta bli att önska alla en trevlig helg på ett absolut bedårande sätt.
Jag youtubar den mest horribla musiken som Per Gessle och diverse trubadurer (nej ingår inte in under kategorin partymusik), det slår aldrig fel! Jag kan inte ens känna mig bitter över att Färjestad tog SM guld och att HV71 blev utslagna för länge sen. Inte ens det gör mig sur trots att jag kommer få höra detta tills nästa säsong drar igång men just nu är jag inte bitter över det. Fredagshumörtets mörka baksida;)
Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

Som sagt fredagshumörets allra mörkaste baksida, denna dåliga humorn;)
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: