SKRIVET: 2010-10-12, kl 10:35:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggar värda att lägga ner tid på!

Tagen från Arek.blogg.se

http://arek.blogg.se/

Helt klart den bästa bloggen jag vet om. En polisman och hans stjärnor till hundar, räddar stora staden från bus och kriminalitet. Men med husse och dessa två fyrbentingar tillkommer också en familj, Familjen Zoo.
Husse skriver om sina bedrifter både på jobbet och i vardagen, det blir en massa hundträning och massor med skratt. Jag älskar denna bloggen dom är verkligen totalt underbara.


http://bengtbernstrom.blogspot.com/

En samhälls/humor/allt möjligt blogg som jag gillar, bengt har tidigare varit journalist och kan därför skriva både bra och intressant. Den handlar om allt mellan himel och jord och jag gillar verkligen att han går den där extra milen och tar reda på saker. Inte som jag som ställer frågan och hoppas att någon kan ge mig svar *ler*

http://www.prinsessanadia.se/ - En prinsessas dagbok.

Min åsikt är att det är en samhälls/vardagsblogg som handlar om Prinsessannadia och hennes liv och åsikter.
Jag gillar hennes blogg eftersom hon har mycket bra och starka åsikter som ligger nära det jag själv tycker, hon skriver bra och den är absolut läsvärd.





Bengt

Du har ju en väldigt bra blogg själv !!! Men det är svårt, tar massor av månader att hitta rätt i den enorma bloggdjungeln.



PUBLICERAT: 2010-10-12, 21:42:16 | URL: http://bengtbernstrom.blogspot.com/
nadia

Tack för de trevliga orden :) Det är inte alltid lätt att ha sina egna åsikter. Skrev ett inlägg idag om elaka kommentarer, jag får nämligen en hel del. Så det är alltid trevligt med lite bra feedback!



PUBLICERAT: 2010-10-13, 09:56:18 | URL: http://www.prinsessanadia.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: