SKRIVET: 2010-12-07, kl 19:48:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ge mig nya infallsvinklar!

Jag är en väldigt internet beroende människa, jag spenderar många timmar på nätet varje dag men nu tycks jag ha kört fast.
Nätet är ju oändligt sägs det och många brukar skoja om att dom har "varvat" internet och lite så känns det för mig också. Jag har varit inne i alla möjliga vrår och vridit och vänt, hittat alla mina favorit sidor och läser dagligen på dessa.
 Hittat många intressanta och roliga bloggar, många ur dumma och kordade också. Men nu verkar det som att jag har kört fast, jag känner att jag har läsa alla sidor miljoner gånger och det händer inte speciellt mycket nytt, jag vill ha nya infallsvinklar, nya intryck och fler åsikter.

Så ni får jätte gärna ge mig tips på nya sidor, nya bloggar, gärna era egna bloggar. Samhällsbaserade bloggar, nonsens bloggar, extrema bloggar. Ja you name it, allt vad ni kan komma på.




http://blogg.passagen.se/mugabe/resource/brain-763982.jpg

Kör en riktig brainstorm och hjälp mig att hitta något riktigt bra.


charlotte

nu är ju jag mest inne på bloggar o roliga ffa. dumbasfisken o decdia är två heta tips. du hittar dem undeer mina bloggar på min sida



PUBLICERAT: 2010-12-08, 21:00:20 | URL: http://kloppan.wordpress.com
Bengt

Charmtrollet och bloggveteranen Carl Bildts blogg kan ju vara något: http://carlbildt.wordpress.com/! Hmm. Om du är hyggligt bekväm med norska språket så rekommenderar jag Verdens Gangs bloggportal (nås via vg.no). Alltid bra med impulser m.m. lite utifrån, tycker jag. Annars finns det bra bloggar (dessutom sammantaget med bredd) i min egen blogglista. Men - visst är det jättesvårt att hitta rätt i bloggosfären - bland alla dessa 100.000-tals bloggar ...



PUBLICERAT: 2010-12-10, 09:35:51 | URL: http://bengtbernstrom.blogspot.com/
charlotte

hur kunde jag glömma kajsalisas blogg på metrobloggen. outstanding



PUBLICERAT: 2010-12-10, 22:38:44 | URL: http://kloppan.wordpress.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: