SKRIVET: 2011-02-21, kl 13:05:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Och vi ser upp till USA?

Japp Coca cola kulturen har gjort det igen här är deras nya påfund :
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8599166.ab 

Dom vill tillåta barn och ungdomar att bära dolt vapen för att kunna skjuta tillbaka om någon skulle skjuta på dom. Texas vill inte ha någon mer skolmassaker i USA och har därför kommit på den brilianta iden att dom vill tillåta barn att bära dolt vapen på sig.

Behöver jag säga det men Hur dum kan en människa blir?
För då får vi ju verkligen en säkrare miljö på skolan, om vi tillåter hormonstinna små pubisar springa runt med dolda vapen på dig. Nej tack till det!

Delar ni min åsikt om att våld föder våld? Så med andra ord borde det väl innebära att skolskjutningar kommer öka, kanske inte i de storlekarna som förekommer vi en riktig massaker men ändå om man skjuter lite här och lite där kommer man ju ändå upp till de siffrorna.

Alltså va hände, vart tog tiden vägen när man man slogs man mot man och sen var det bra, små pojkarna slogs på skolgården så blev dom vänner igen och sen var de bra. Den mentaliteten tar jag tacksamt tillbaka igen, men inte USA inte, nej där vill dom tillåta att de som är minst stabila skall tillåtas att bära vapen. Med minst stabila menar jag att dom är som mest påverkbara i den åldern av både hormoner och annat.

Jag hoppas innerligt att detta inte kommer att hända på riktigt, då kommer de bli massaker.

Om vi jämför med Sverige som isället för en diskution (inte nu men för några år sedan) att värdetranspotörer skulle få bära vapen för att kunna försvara sig mot rånare och nästan hela branchen sa blankt nej, eftersom våld föder våld, dom visstr att rånare bryr sig inte ett dugg om väktarna utan bara pengarna. Om väktarna istället hade vapen ökar risken markant för att de skulle bli skjutna.

Heja USA om några år kommer vi få ge Darwin Awards till ett helt land och ni förtjänar det!

       KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: