SKRIVET: 2011-08-23, kl 17:14:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Att leva fattigt innebär förtidig död.

Jag vet jag har lagt ner bloggen men en tanke slog mig nyss.

Att leva fattigt innebär en förtidig död, har man inte så mycket pengar så köper man oftast billiga livsmedel t.ex Euroshoper, när man äter "ute" blir det en hamburgare på någon snabbmatskedja. Jag har insett hur fruktansvärt mycket skit det är i sådan "mat", det bort inte ens få kallas mat.

Jag såg en kort film om en dam som hade sparat en hamburgare från macdonald i 3 år och den hade inte ens börjat mögla!!!
Ingenting biter på sådan mat, det är så mycket konserverings medel och E nummer i dom att det inte ens går att bryta ner, undra hur mycket näring det är i en sådan om kroppen överhuvudtaget kan ta upp den?

Alla billiga livsmedel innehåller diverse tillsatta medel för att kunna hålla längre, smaka på ett vist sätt, göra oss sjukare och se till att vi vill handla det igen.

Detta är ju inte dirket en ny  nyhet, men ändå köper vi det, jag blev först uppmärksamm på detta för några månader sen och har verkligen börjat lägga ner kraft och energi att läsa på förpackningarna vad det egentligen är i dom. Det sorgliga svaret är tyvärr gift gift och gift, jag har inte haft ekonomi innan att bry mig om vad jag äter men nu när jag har möjlighet att välja så är jag noga. Det borde ni också vara, detta är saker ni ger till era barn Macdonalds generationen eller CokaCola generationen, detta är skrämmande, om jag får sia lite i min spåkula kommer jag snart se en kurva där vi inte lever längre utan åldern kommer gå neråt, våra kroppar kommer inte fixa detta. 
En hamburgare så fyllt av konserveringes medel att den inte ens möglar, den bryts inte ner, börjar vi ge våra barn redan i 2-3 års åldern? Hur påverkar detta deras kroppar, hur mycket hämmar det?

Som sagt detta är inget nytt men en liten påminnelse till er om att bryta dåliga vanor!

Må gott! 

SKRIVET: 2011-08-04, kl 11:38:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nehe är det dax att lägga ner kanske!

Jag tror faktiskt det, alla inlägg nu för tiden är så fruktansvärt meningslösa, det blir något taget ur luften bara för att jag skall skriva något och det blir aldrig bra och det var precis det jag inte ville ha en blogg till!
Så jag får väl lägga ner istället, jag skriver ju knappt något ändå.

Så med tidsbrist som argument lägger jag nu ner denna blogg. Jag låter den ligga kvar en stund för jag tänker själv plocka några inlägg jag gjort och använda dom i andra sammanhang;)  Desutom har jag ju lite länkar till era bloggar som jag måste spara på så att jag kan gå in och kolla vad ni hittar på för hyss.


Ha de bra go vänner och tack för att ni läst och kommenterat!