SKRIVET: 2011-01-10, kl 16:21:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plastikoperationer!

Är plastikoperationer okej eller inte?
Nu menar jag givetvis inte något extremt fall som Kissie eller om man blivit brännskadad. Utan mer om man opererar bara lite för en extra självförtroende puff.

Tex när man fått barn och brösten hänger ner till knäna och man vill göra ett litet lyft för att känna sig kvinnlig igen, är såna operationer okej?

Eller en man som har lite liten penis bara ska göra den lite större för att inte alltid behöva gömma sig i idrottshallen?!

Det kallas ju estetiska plastikoperatiner men jag kallar dom för nöjesoperationer, det är såna du egentligen inte behöver men gör dom för skojs skull!

Jag tycker inte dessa är okej, för jag tror alla dessa operationer egentligen bara sitter i hjärnan. Varför skulle man få bättre självförtoende av att brösten sitter högre upp? Eller att penis är 4 cm längre?
Jag tror inte att man egentligen blir lyckligare, nu hävdar ju alla jag känner som har gjort liknande operationer att dom mår bättre och känner sig nöjdare med sig själv men ändå fortsätter dom i samla gamla spår, dåliga förhållande, samma gnäll år ut år in. Om dom nu gjorde denna operationen för att få bättre självförtroende varför ändras ingenting?

Jag är skeptiskt till detta och i slut ändan kommer de bli så illa att när man får barn kommer barnen ifrågasätta varför han/hon varken är lika mamma eller pappa. "Jo därför att mamma och pappa opererar om sig eftersom vi inte är vackra nog, så du kommer bli lika ful som oss"

Hur kan man stå framför sina barn och säga att dom är vackra och fina när dom är en kopia utav dig själv?!?

Fast om det forsätter så här kommer det bli som i en guldfisk skål man möter nya människor varje dag, man vet att man känner igen dom och tror att man träffat dom förr men det är något som inte stämmer.

Skulle du kunna tänka dig att operera någoting på din kropp?
charlotte

en svår o komplex fråga. jag har gjort ett liknande inlägg en gång:http://kloppan.wordpress.com/2010/03/03/att-kanna-sig-nojd-med-sig-sjalv/Inte lika tänkvärt som ditt men med samma inriktningPUBLICERAT: 2011-01-11, 11:10:00 | URL: http://kloppan.wordpress.com
Väktarn

Ja det var ju ungefär som jag skrev det!

Men jag har funderat på detta med underkläder som formar kroppen, push up bh och anti cellulit trosor, det måste väl gå under lagen bedrägeri;) haha!

Ja menar tänk själv om man kommer hem från krogen med en kille med fint "paket" så visar det sig vara nedstoppade tubstrumpor, det är inte okej;) hahaha! Det måste väl vara samma fenomen för tjejer som formar om kroppen för en kväl?!?!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: