SKRIVET: 2011-04-08, kl 10:53:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Två fel blir inte ett rätt!

Två fel gör inte ett rätt...Nej jag vet inte hur den meningen går.
Men jag vet att två minus kan bli ett plus ;)

Men är det rätt att döda för att få fred?

Jag fick en kommentar av Bengt ( http://bengtbernstrom.blogspot.com/ ) och jag citerar hans kommentar:

"Kommer att tänka på att det i krig anses fullt ok att döda. Onekligen märkligt eftersom det hos normalt funtade människor väl finns inbyggda spärrar mot att beröva andra människor livet. Men om dödandet sker "i samhällets namn" - som dödsstraff - anses det ju vara ok på många håll i världen. "

Visst är det konstigt, att man i det civila livet inte har rätt att döda andra människor, det är avsky värt och det värsta du kan göra men dra på dig en uniform så är det okej!

Man dödar människor skyldiga som osyldiga i krig och det är okej för nästan alla eller så bryr man sig inte, det är fel nr 1.
Fel nummer två är att man krigar för fred?!? Man skjuter och dödar andra för att dom ska sluta skjuta och döda andra?
Nu är vi lite inne på öga för öga igen, om du gör detta mot dom gör vi det mot dig.
Hämnden är ljuv, nej det är det inte.

Är man tillräckligt stor och mäktig så kan man få andra länder som egentligen inte alls behöver bry sig att vara med och kriga - typ Sverige i Afghanistan. Va skulle Sverige dit o göra?
Men store bror USA kallade och då sprang vi genast dig för att hjälpa till.
Kriget i Lybien samma där va skulle vara plan dit och göra? 

"Men Sverige jobbar ju för fred" - Ja men åk dit när kriget är slut då, låt landet kriga själva och när dom är färdiga kan vi åka dit och hjälpa dom bygga upp det igen.

Nej jag tror det är så här det Sverige har inte haft något eget krig på så länge och för att inte bli ringrostigt så åker vi och skjuter på andra.
Men då får ju Sverige räkna med att dom kommer hit och skjuter när det passar dom, har man gett sig in i leken får man leken tåla.

Nej va säger ni ska vi ha lite revulution i Sverige också så dom får ta hem våra bröder/söner/pappor från Afghanistan och alla andra ställen dom är i. Följer ni mig underbanderollen Ner med försäkringskassan;)?
Eller vi vill inte ha block politik?
Sänk bensinpriset?Äh kom på nått bättre och ut på gatorna!


                      KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: