SKRIVET: 2011-04-27, kl 07:49:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ett väldigt bra exempel på att jag har rätt!

"- Sen handlar det om svansen, om ungdomar som är på glid, som har bekymmer och som behöver hanteras både av polisen - men också av fritids, skola och föräldrar"


http://gt.expressen.se/nyheter/1.2415874/sa-ska-branderna-i-goteborg-fa-ett-slut

Ne  men se där ja, Beatrice Ask, måste vi ta hand om ungdomar på glid! Vilken sensationell insikt *golf applåd*
Ja som sagt, det är en viktig sak jag engagerar mig, ungdomar behöver hjälp inte genom att skicka dom på dyra utlandssemestrar eller genom att få egen bostad får belönar vi deras beteende kommer fler att fortsätta och ännu fler att starta nya kravaller för att dom också vill ha, bränna bilar,kasta sten på räddningstjänsten är inte okej!

Jo det är faktiskt sant förra året när det var liknande kravaller erbjöda flera av dom som var inblandade och gripna bostäder av poseidon (bostads bolag i Göteborg), eftersom det var en "protest" för att dom inte hade någonstan att bo.
Jag har stått i bostadskö i......ja ett antal åt i alla fall. Men jag skall alltså tända eld på någon bil för att få en lägenhet, varför skriver dom inte det på hemsidan på en gång.
Desutom har det alltid varit så att man bjuder dom som härjar mest på seglingar jorden runt, jobb m.m för att dom skall sluta. Va tänkte man på där?
Man belönar ett fel beteende och tror att problemet upphör, nej det gör det inte för då måste du ta i tu med de 10 andra som också behöver bostad och jobb som kommer göra likadant.
Smart regeringe, väldigt smart!

Varför inte belöna dom som är duktigt och sköter sig, dom som jobbar hårt och driver smahället framåt....Nej dom övervakar vi istället, dom kan kanske eventuellt hitta på nått bus, gå mot röd gubbe, eller slänga skräp utanför  soptunnan...och då skall vi vara där och ta dom djävlarna!!!

Säger bara en sak...:Finn fem fel!

    


Linda aka Javamorsan

Hm ja men Ask är känd för att vara smart!! Inte!!



PUBLICERAT: 2011-04-27, 09:00:58 | URL: http://baralinda.se/wordpress/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: