SKRIVET: 2011-04-14, kl 12:02:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Deras mål: Pedofiler!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12878335.ab

Jaha vad anser vi om detta?

Artiklen kortfattat: En familj i mellansverige, har utgett sig för att vara barn på internet och blivit uppraggade av pedofiler, dom har tagit reda på vem pedofilen är och sedan utpressat denna på pengar för att dom inte skall avslöja eller gå till polisen.

Två fel gör ju inte ett rätt eller vad skrev jag för några inlägg sen.
Hade dom däremot använt sig av informationen på ett vettigt sätt istället för att tillskansa sig själv massa pengar hade jag sagt att dom borde ha medalj istället för straff men nu gjorde dom det enbart för egenvinnings skull och det är inte okej.
Men att göra som kvällspressen och se pedofiler som ett lätt offer att det är synd om dom eftersom dom sitter i en sån situation är bara sjukt. Dom anser att pedofiler är lätta offer men att tänka på barnen som pedofilerna utnyttjar som lätta offer det gör man inte. Finns det några lättare offer än barn?
Skalla man hålla vuxna, visserligen sjuka men forfarande vuxan människor bakom ryggen. NEJ det skall man inte. Det finns ingen vuxen människa i Sverige som inte vem om att pedofili är fel och sjukt.
Dom bryter mot lagen, det finns för fan en groominglag i Sverige som förbjuder vuxna människor att ragga upp barn på nätet men det nämner ingen.

Att dessaa personer har utpressat pedofilerna på pengar anser inte jag vara hälften så farligt som det pedofilerna har gjort eller kommer till att göra men två fel gör inte ett rätt. Så hade om använt detta för att på något sätt ge till polisen eller liknande hade jag varit på deras sida men att i egoistiskt syfte använda de för att bli rik nja.

Vad anser ni rätt eller fel?
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: