SKRIVET: 2011-04-14, kl 14:52:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Åh va jag skall hålla på!

Jag borde absolut varit mer uppmärksam på datorlektionerna i skolan, jag hade haft nytta av det nu!
Jag försökte ge mig på att ändra min header och fick fram detta  http://www.blogghjalp.se/artiklar/andra-header-pa-bloggen .
Man skall alltså gå i en någon stilkod och klippa och klistra, enkelt tänkte jag, tills jag börjar läsa ännu mer och fick fram att man måste kolla storlek på hedern m.m. Jag fattar nada.

Vad skulle hända om jag nu sätter dit en större header än vad jag ska ha eller en mindre? Spelar de någon roll?
Jag är lite rädd för att gå in och ändra i koderna om jag nu lyckas förstöra den headern jag redan har, det är ju inte jätte snyggt isäg men troligtvis bättre än vad jag kommer lyckas åstakomma. Är det ingen som har det minsta lilla tips på vad jag ska tänka på eller hur jag får reda på storleken på headern. För jag tror inte det är meningen att jag skall mäta med tumstock, det enda sättet att mäta saker som jag kan;)

Jag har lyckats hitta några snygga grattis headers på nätet måste man ladda ner dom eller räcker det med att man kopierar deras URL och sedan klistar in där min nuvarande header URL står?

Att göra en egen är inte att tänka på eftersom jag inte har ett enda vettigt program där man kan göra snygga bilder så mitt hopp är att någon ger mig ett tips på att man kan klippa och klistra ihop olika bilder i paint och sedan får upp den som header. Men som ni märker efter detta inlägger är jag LÅÅÅNGT borta från att åstakomma något sådant!

Dessa kommer från
http://www.smashingmagazine.com/2008/03/05/blog-headers-for-free-download/

Förslag nr 1:
Fireball in Blog Headers For Free Download


Förslag nr 2:
Inspiration Blank in Blog Headers For Free Download


Förslag nr 3:
Transition in Blog Headers For Free Download

Förslag nr 4:
Metamorphosis in Blog Headers For Free Download


Ja vad säger ni, om jag lyckas vilken header skall jag ha?KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: